KirstenVossLogo

Om Kirsten Voss

Kirsten Voss Portræt

Kirsten Voss er mezzosopran baseret i København, uddannet fra solistklassen 2022 på Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus, hos Reinaldo Macias, Bodil Øland, Mats Knutsson og Maren Marie Tange. Født og opvokset i Silkeborg, har hun altid haft en musikalsk interesse, som i 2013 ledte til at hun startede på MGK Aarhus. Sidenhen fortsatte hun på Det Jyske Musikkonservatorium først hos Ingrid Haking Raaby og efterfølgende hos Bodil Øland. Efter at have modtaget en bachelorgrad i sommeren 2018, fortsatte hun på kandidaten hos Reinaldo Macias, og afsluttede efterfølgende sin solistuddannelse i 2022.

Kirsten har en bred koncert- og forestillingserfaring, med et repertoire der spænder fra barok til moderne opera, og optræder hyppigt som solist i oratorier, liedkoncerter og på festivaler, læs mere om dette i CV'et. I særlig grad har Kirsten en interesse for at skabe sine egne koncerter, der igennem koncepter skal være særligt inddragende for publikum. 

Besøg kalenderen for et overblik over de næste koncerter.

Kirsten er desuden modtager af Hanne Lomholdts Operauddannelsesfond, Else Brems Rejselegat og Einar Hansens legat 2020. Hun konkurrede i Copenhagen Liedduo Competition 2021, var finalist i Rued Langgaard konkurrencen 2021 og vandt Det Jyske Musikkonservatoriums solistkonkurrence 2021. Hun har arbejdet med et væld af sangere og coaches som blandt andet Elena Kerl, Isabel Rey, Christian von Gehren, Henriette Bonde-Hansen, Lars Thodberg og Signe Asmussen.

Min hjemmeside bruger cookies til at hjælpe med funktionalitet. Det kan være sådan noget som at indlæse videoer fra YouTube. Læs mere om hvordan jeg passer på personlige oplysninger.